Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ЛНУ ім. І. Франка запустять оновлену освітню програму дуальної освіти

Львівський національний університет імені Івана Франка спільно із ІТ-компанією GlobalLogic запускають оновлену освітню програму дуальної освіти High Performance Computing/Високопродуктивний комп’ютинг за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення». Про це повідомили 30 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

В університеті зазначають, що освітня програма «Високопродуктивний комп’ютинг» є однією із перших в Україні, яка вирізняється дуальною формою викладання, тісною співпрацею з провідними ІТ-компаніями та відповідає кращим європейським практикам. Студент, який буде навчатись за дуальною формою навчання, поєднуватиме навчання та офіційне працевлаштування, що дозволить одразу застосовувати на практиці отримані університетські знання.

"Освітня програма була започаткована у 2020 році як частина спеціальності "Інженерія програмного забезпечення" й одразу отримала позитивне схвалення серед батьків та абітурієнтів. Уже в перший рік вона стала однією із 10-ти освітніх програм, яку обрали студенти з найвищим показником ЗНО в Україні. Цього року факультет електроніки та комп’ютерних технологій презентує апробовану та доопрацьовану спільно з компанією GlobalLogiс освітню програму "Високопродуктивний комп’ютинг", - зазначають в Львівському національний університет імені Івана Франка.

Модернізація програми відбувається у тісній співпраці з однією з провідних ІТ-компаній у світі, що гарантовано забезпечує успіх програми та можливість працевлаштування вже з другого семестру навчання та з подальшим потенціалом швидкого кар’єрного росту.

За словами координатора університетської програми компанії GlobalLogic в Україні Євгена Сакала, творення програми повністю відповідає потреба ІТ ринку, тому що IT-компаніям не потрібно створювати своїх університетів і займатися "донавчанням" фахівців. Натомість стратегічна мета роботодавців полягає у тому, щоб «всі інвестиції в освіту напряму йшли до університетів, зокрема в актуалізацію навчальних програм, підвищення кваліфікації викладачів, в інфраструктурну підтримку і в те, щоб саме університет був базовою освітньою установою».

Аби бути у тренді з усім світом, де навчання і працевлаштування є взаємопов’язаними процесами, аби стати затребуваним фахівцем та навчатись за найсучаснішою формою, Львівський університет запрошує доєднатись до студентського ком’юніті та вступати на освітню програму "Високопродуктивний комп’ютинг".

Дізнатись більше про програму можна на сторінках:

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ