Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В ЛОДА нагородять чемпіонів XV літніх Паралімпійських ігор

У середу, 26 жовтня, у приміщенні Львівської облдержадміністрації відбудеться відзначення найкращих спортсменів Львівщини за підсумками спортивного вересня 2016 року. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

При цьому ця подія буде винятковою – адже найкращими спортсменами Львівщини за підсумками спортивного вересня стали відразу троє спортсменів і вперше номіновано представників "Інваспорту" – трьох чемпіонів XV літніх Паралімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, які представляли Львівщину. Це, зокрема, представники фехтування на візках Антон Дацко (тренери Світлана Колеснікова) та Андрій Демчук (тренери Світлана Колеснікова, Віктор Нікулін) і представник настільного тенісу Віктор Дідух (тренер Олександр Дідух).

Початок о 12:00 у приміщенні ЛОДА (каб. 257).

Зазначимо, відділення НОК України у Львівській області спільно з членами колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації щомісяця відзначає найкращого спортсмена Львівщини за підсумками окремого місяця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ