Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В ЛОДА незадоволені незадовільним використанням коштів Держбюджету через відсутність проектно-кошторисної документації

В ЛОДА незадоволені незадовільним використанням коштів Держбюджету через відсутність проектно-кошторисної документації. Про це, виступаючи 27 червня на селекторній нараді, заявив перший заступник голови ОДА Валерій П’ятак, повідомили «Гал-info» в прес-службі ЛОДА.
Перший заступник голови ОДА Валерій П’ятак зробив зауваження керівництву районів та міським головам щодо незадовільного використання коштів Держбюджету через відсутність проектно-кошторисної документації по таких об’єктах: реконструкція будівлі під хірургічне відділення Старосамбірської центральної районної лікарні, реконструкція амбулаторії с. Прилбичі Яворівського району та будівництво школи в с. Ясениця–Сільна Дрогобицького району.
Нагадаймо що 27 червня відбулася селекторна нарада керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, керівниками районів області та міськими головами міст обласного значення, під головуванням голови Львівської Облдержадміністрації Петра Олійника, на якій піднімалися питання щодо стану освоєння коштів субвенцій та бюджетних програм з державного бюджету місцевими бюджетами; про забезпечення співфінансування об’єктів, що включені до переліків об’єктів за рахунок коштів субвенцій та бюджетних програм з державного бюджету місцевим бюджетам; про стан проведення тендерів; про забезпечення природним газом бюджетних установ та організацій, які фінансуються з державного бюджету та стан розрахунків за спожитий газ у 2007 році та про підготовку до проведення позачергових виборів народних депутатів України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ