Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В ЛОО УНП створено троїстий союз Кадушкевич-Солдат-Федорів, який має на меті не допустити до керівництва партії радикального опозиціонера — Петро Ласійчук

Петро Ласійчук, який претендує на посаду голови ЛОО УНП, переконаний, що всередині Української народної партії створено “троїстий союз Кадушкевич-Солдат-Федорів, який має на меті  не допустити до керівництва партією радикального опозиціонера”, тобто його, — йдеться в заяві Петра Ласійчука.

«Проведені конференції у районних організаціях УНП окреслили аж шістьох кандидатів на голову ЛОО УНП. На сьогодні в обласній організації партії фактично триває змагання, яке подекуди переростає у війну без правил трьох середовищ. Одне з яких оформилось у “троїстий союз Федорів”, друге представляє гендиректор “Львівхолод”, депутат облради Богдан Козак, а третє — голова Ради директорів Інституту досліджень суспільних процесів Петро Ласійчук, який опирається на підтримку районних організацій, — йдеться у заяві претендента на голову ЛОО УНП. — На мою думку, об’єднання трьох кандидатів навколо пані Федорів — це спроба зберегти статус «кво» в обласній організації. Ці люди останніх чотири роки визначали загальну літію ЛОО УНП. Результати їхньої діяльності негативні. Це показали минулі вибори та їх результати. Це видозмінена команда нині діючого голови ЛОО УНП пана Гудими. “Стара гвардія” партії добре розуміє реальну ситуацію в ЛОО УНП».
Петро Андрій Ласійчук народився 14 серпня 1971 року  у селі Верхній Вербіж Коломийського району на Івано-Франківщині. Засновник та головний ідеолог Центральноєвропейського Об’єднаного Фонду, голова Спостережної ради фонду. З 2001 до 2004 року — консультант-помічник Народного депутата України, голови УНП Юрія Костенка. З 1 березня 2001 року – консультант партійної фракції Української народної партії  у Верховній Раді України. З листопада 1999 року член Ради ЛОО Української народної партії. З 13 березня 2004 року по 15 січня 2006 року - голова Яворівської районної організації Української народної партії.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ