Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура  |  Війна з Росією

В Луцьку відбувся майстер-клас з живопису для дітей з сімей учасників АТО

Картини в квітковому стилі завжди актуальні. Хіба можна не захоплюватися простотою дзвіночків і кульбаб, ніжністю лілій, гордою красою троянд, насиченим кольором лаванди? Люди милуються різними кольорами. Квіти — досконалі творіння природи, жива фантазія.
Фото: Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради

Сьогодні управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради спільно з художницею, засновницею галереї OBRAZ&GRABOVETSKA Наталією Грабовецькою проведено майстер - клас з живопису для дітей з сімей учасників АТО. Діти малювали лаванду.

Пані Наталія розповіла дітям про численні і різноманітні техніки малювання акриловими фарбами та їх застосування в живописі.

Учасники майстер-класу навчилися переносити на полотно кольори та форми, реалістично передавати зображення. Вони ознайомилися із законами живопису та основами композиції, послідовністю роботи над малюнком.

Приємна творча атмосфера, професійні поради від художниці та позитивне спілкування супроводжували весь майстер-клас. Діти відчули себе справжніми художниками, які із задоволенням та натхненням творять на полотні справжнє диво.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ