Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Львівській академії мистецтв презентували каталог мистецьких подій до п’ятиріччя галереї

Цього тижня в галереї Львівської національної академії мистецтв презентували каталог до п’ятиріччя діяльності молодіжного арт-простору.

У виданні представили всі мистецькі події галереї ЛНАМ за період з 2015 року до сьогодні. Каталог видали двома мовами. Також його можна переглянути в розширеній версії на сайті ЛНАМ. Проєкт реалізований за підтримки Українського культурного фонду.

Двомовний каталог обсягом 142 сторінки, має розширену інтерактивну онлайн версію із детальними фотозвітами, відгуками та рефлексіями мистецтвознавців. Переглянути її можна на офіційному сайті ЛНАМ. Кожна виставка в каталозі містить QR-код, який скеровує на детальний фотозвіт на сайті.   

Як зазначають організатори: «Каталог став для нас певною відправною точкою для розвитку комплексного комунікаційного проєкту. Ми працюємо насамперед над промоцією як нашої галереї, так і молодого мистецтва й фахової мистецької освіти загалом». 

«Каталог «5 років галереї ЛНАМ» це фіксація п’ятирічної діяльності нашого арт-простору. Цей  час був сповнений яскравими подіями та проектами, які вже зайняли своє місце в хронології мистецькому життя Львова і заслуговують увійти в історію», – додають співкуратори проекту. 

«Комунікаційна кампанія галереї ЛНАМ» – проєкт, що отримав підтримку Українського культурного фонду та приурочений до 5-тиріччя діяльності галереї. На меті проєкту посилити просвітницьку функцію галереї ЛНАМ, суттєво розширити кола аудиторій та популяризувати професійне молоде мистецтво. 

Нагадуємо, що галерея ЛНАМ – некомерційний арт-простір при ЗВО для підтримки творчих ініціатив молоді, який провадить активну та неперервну діяльність протягом останніх 5 років.

У зв’язку із карантинними обмеженнями, презентація відбулась у закритому форматі. Мистецькі інституції України можуть отримати безкоштовну копію каталогу. Для цього слід звернутись зі запитом на пошту [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ