Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В листопаді у Львові розпочнеться фестиваль диригентського мистецтва пам’яті Миколи Колесси

Фестиваль диригентського мистецтва пам’яті Миколи Колесси у Львові цього року розпочнеться традиційно у листопаді. Триватиме він до лютого 2009 року.
Особливістю цьогорічного фестивалю стане участь у концертах двох кращих оркестрів України – Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України та Симфонічного оркестру Національної філармонії України. як повідомив директор Львівської філармонії Володимир Сивохіп, серед гостей фестивалю будуть головний диригент та художній керівник Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України Володимир Сіренко, головний диригент Симфонічного оркестру Національної філармонії України Микола Дядюра, німецький диригент Петер Гюльке, головний диригент Київського камерного оркестру Роман Кофман.
За словами начальника управління культури ЛОДА Галини Дорощук, найбільшою родзинкою фестивалю стане участь у ньому одних з кращих виконавців музики Вагнера у світі: «Музика Вагнера дає не лише музичну, а й інтелектуальну насолоду. Я була дуже рада, коли побачила в програмі Вагнерівських солістів» - зазначила Галина Дорощук.
Серед виконавців музики Вагнера на фестиваль завітають Ірен Теорін та Стіг Андерсен (Данія), ініціатор та художній керівник Міжнародного скрипкового фестивалю-конкурсу імені Бенджаміна Бріттена в Лондоні Дмитро Ткаченко та один з провідних піаністі України Йожеф Єрмінь.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ