Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Міноборони створять підрозділ, який опікуватиметься реформуванням українського війська

У Міністерстві оборони України буде створено підрозділ, який опікуватиметься реформуванням українського війська, - Урядовий портал.

27 листопада Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак під час зустрічі з іноземними стратегічними радниками високого рівня Комітету реформ Міністерства оборони України та Збройних Сил України повідомив, що в оборонному відомстві буде створено підрозділ, який опікуватиметься реформуванням українського війська.

Глава вітчизняного оборонного відомства поінформував іноземних стратегічних радників високого рівня про плани незабаром створити у відомстві підрозділ на чолі з керівником, який опікуватиметься діяльністю щодо проведення реформування оборонного відомства.

«Нам потрібно якнайдієвіше використовувати допомогу наших закордонних партнерів і Альянсу. Тож ми врахуємо досвід, який є у вас і надамо свої пропозиції Альянсу для подальших рекомендацій щодо реформування українського війська. Ми маємо чітко усвідомити та визначитись з метою і ціллю, яку армію ми маємо побудувати і якою вона буде у найближчому майбутньому. Ви нам активно в цьому допомагаєте. Ми спільно працюємо над цим, — наголосив Міністр оборони України.

Під час зустрічі іноземні стратегічні радники високого рівня Комітету реформ Міністерства оборони України та Збройних Сил України поінформували генерала армії України Степана Полторака про зміни, які вони побачили в українському війську на шляху реформування до стандартів НАТО. Збройні Сили України змінюються і це вони побачили під час роботи в оборонному відомстві.

На завершення зустрічі Міністр оборони України подякував іноземним стратегічним радникам високого рівня Комітету реформ Міністерства оборони України та Збройних Сил України за конструктивну та плідну роботу та наголосив на продовженні співпраці.

«Дякую вам за проведену конструктивну роботу та сьогоднішню зустріч. Ви є відкритими людьми, з якими хочеться працювати», — додав на завершення генерал армії України Степан Полторак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ