Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Міноборони вивчать громадську думку щодо привабливості військової служби

Міністр оборони України Андрій Таран визначив підвищення привабливості військової служби та покращення соціального захисту військовослужбовців одним з ключових пріоритетів діяльності Міністерства оборони України.

Станом на сьогоднішній день започатковано роботу щодо внесення змін та доповнень до нормативно-правових актів, які унормовують ці питання.

З метою налагодження системного діалогу Міністерства оборони України з громадськістю, підвищення якості підготовки рішень з такого важливого питання як свідома участь громадян України у захисті Батьківщини, урахування громадської думки та створення умов для участі громадян у розробленні проектів рішень у цій сфері, Міністерство оборони України розпочинає вивчення громадської думки з питань шляхів удосконалення привабливості та престижності військової служби, а також удосконалення соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей.

Закликаємо всіх активних громадян, військовослужбовців, ветеранів, громадські організації, наукову та експертні спільноту висловити свої погляди на зазначену проблематику.

Вивчення громадської думки з даного питання буде проводитись у період з 13 травня по 12 червня. Із врахуванням його результатів будуть розроблені проекти документів щодо внесення змін до відповідних нормативно-правових актів, які також будуть винесені на громадське обговорення.

Під час надання пропозицій просимо враховувати об’єктивні умови їх реалізації. Ваші пропозиції будуть вивчені та проаналізовані експертами. Передбачено зворотний зв’язок з авторами пропозицій, для чого активовано авторизацію у відповідній формі подання пропозиції.

ЗАПОВНИТИ ФОРМУ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ