Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

V Міжнародний молодіжний фестиваль аматорського театру «Драбина» набирає обертів

У Львові проходить V Міжнародний молодіжний фестиваль аматорського театру «Драбина» – унікальний мистецький проект, що об'єднує театральні колективи з різних країн світу - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Фестиваль триватиме з 20 по 23 листопада під гаслом «Сучасне покоління. Час. Простір. Власна візія».

Відтак у суботу в першому українському театрі для дітей та юнацтва о 18.00 год. відбудеться показ вистави «Доліта Доллі» за твором В. Набокова краківського театру «Ніколі» та о 20.00 год. для гостей та мешканців міста виступить московський театр танцю «Табула Данца з виставою «Стрічки Мобіуса».

Участь у фестивалі візьмуть дванадцять аматорських колективів з України, Польщі, Білорусі та Росії. У рамках «Драбини» відбудуться театралізовані літературні читання «Пожежна драбина». Для всіх охочих пройдуть майстер-класи від Корнія Демидюка «Вибір відсутній. Пластична тілесна виразність у дійстві» (Рівне), Томка Бажана «FIGURATES BUTOH» (Люблін), майстер-класи Елі Роек і Деніела Бьорд «Танцююча лінія», а також майстер-класи «Introduction» проекту MAPA «Процесія образів» (Нідерланди - Сербія - Україна).

В останній день фестивалю для учасників та гостей пройде круглий стіл.

Основна мета «Драбини» - показати новаторські оригінальні вистави, ознайомити глядачів з аматорським театром.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ