Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Волинь

В музеї "Територія Терору" відкрили виставку "Особисті історії Революції Гідності"

У вівторок, 12 грудня, відбулося відкриття виставки «Особисті історії Революції Гідності» у музеї «Територія Терору». На відкритті побувала кореспондентка Гал-інфо.

Ольга Гончар, директорка музею «Територія Терору», зазначала, що «цією виставкою ми не хотіли навіяти нікого смутку. Ми хотіли дати платформу, за допомогою якої люди зможуть висловитися про Майдан, тобто вона дає можливість показати всім, що Він означав для кожного…».

Музей «Територія Терору» впродовж листопада збирав світлини та інвентар, які є пов’язані з Євромайданом. За місяць часу надійшло понад тисячу фоторобіт від авторів з різних куточків України. До організації цієї експозиції були залучені Студентське Братство Львівщини та Національний меморіальний комплекс героїв Небесної Сотні — Музей Революції Гідності з Києва.

1/3

У виставці представлені роботи Арифа Багірова, Ігоря Борисова, Дениса Страшного, Тараса Вінцковського, Мирослави Вовк, Олександра Волчанського, Степана Вязміна, Уляни Дейнеки, Ірини Данилевич, Дмитра Купріяна, Юлії Доліної, Юрія Дубленича, Віктора Задирайчука, Олени Задорожної, Богдана Захара, Олега Заячківського, Александри Кроліковски, Галини Кузь, Миколи Кулика, Олександра Купного, Сергія Моргунова, Наталії Окрепки, Оксани Ati, Ігоря Паславського, Світлани Поваляєвої, Андрія Рачинського, Миколи Савельєва, Андрія Степанюка, Сергія Стецюка, Богдани Ткачук, Володимира Федотова, Богдана Хабера, Михайла Шишки, Ольги Щеглюк, Володимира Щербини, Ігоря Садового.

Як згадувалося під час відкриття, виникали труднощі у постановці цієї експозиції, бо кожен «автор свого жанру». Мається на увазі, що навіть фотографії були сфотографовані по-різному. Але, як бачимо спільні зусилля — дали плід!

Виставка триватиме з 12 по 14 грудня включно. Надалі — щочетверга та щоп’ятниці з 10:00 до 18:00 — до 14 лютого. Вхід є вільним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ