Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Національному університеті „Львівська політехніка” відбудеться міжнародна конференція „Розвиток міст України очима молоді”

17-18 березня у Національному університеті „Львівська політехніка” відбудеться міжнародна конференція „Розвиток міст України очима молоді”. Про це сьогодні, 15 березня 2006 року, під час прес-конференції повідомив голова оргкомітету конференції Богдан Хруставчук.
Організаторами конференції є Колегія студентів, аспірантів, а також Рада молодих вчених інституту економіки і менеджменту НУ „Львівська політехніка”.
За словами організаторів, метою конференції є збір ідей щодо розвитку міста Львова, обмін досвідом між молоддю різних міст для подальшої співпраці, створення групи молодих економістів, яка у подальшому опрацьовуватиме та аналізуватиме ідеї розвитку для розроблення заходів щодо їх втілення. Як повідомив член оргкомітету Олена Вознякова, конференція працюватиме за кількома напрямками: туризм як перспективний напрямок розвитку міста, залучення іноземних інвестицій в розвиток міст та регіонів, просторове планування в контексті формування Львова як агломерації, промоушн міста, транспортна система міста: проблема та шляхи їх розв’язання, євроінтеграційні процеси міста, економічна співпраця Львова з іншими містами України та Польщі, формування місцевого бюджету та участь громади у місцевому самоврядуванні.
Серед запрошених для участі в конференції є директор Інституту розвитку міста Андрій Садовий, народний депутат Володимир Цибулько. Гостями конференції є студенти з Харкова та Польщі. Результатом роботи конференції є розробка концепції розвитку Львова, публікація найкращих тез когнференції у спеціальному збірнику, формування позитивного іміджу міста та підвищення активності міської громади. Як зазначають організатори реалізовуватиме цю концепцію нова влада міста, яка буде обрана в кінці березня. Також в рамках конференції буде організована фотовиставка, на якій гості з Харкова та Польщі зможуть ознайомитись зі Львовом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ