Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В неділю у дворику Ратуші відбудеться великодній сніданок для малозабезпечених

Світле свято Христового Воскресіння малозабезпечені та соціально незахищені мешканці Львова зустрінуть при святковому столі. До Великодня управління соціального захисту Львівської міської ради спільно з церквами міста готує ряд заходів, щоб зберегти родинний дух свята та дати можливість найбільш потребуючим скуштувати паски, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Вже традиційно  на Великдень, 4 квітня у дворику Ратуші буде проходити Великодній сніданок. Участь у сніданку візьмуть близько 140 найбільш потребуючих львів’ян, який розпочнеться спільною молитвою. До Святкового продуктового набору на кожну особу ввійдуть традиційні українські продукти, а саме: паска, 200 г ковбаски та шинки, 100 г масла, сир та яйця.

 

Цього ж дня у Центрі обліку та нічного перебування бездомних, що за адресою вул. Кирилівська, 3а об 11.00 год., відбудеться святковий сніданок для близько 40 клієнтів Центру. Сніданок організовано за допомогою релігійних спільнот львівських храмів Святого Михаїла, Святої Анни, а також храму Непорочного  Зачаття  Пресвятої  Богородиці. Загалом понад 250 порцій святкової трапези, закуплені управлінням соціального захисту з міського бюджету Львова, отримають малозабезпечені громадяни нашого міста, через релігійні спільноти храмів.

 

Одинокі та  малозабезпечені львів’яни отримають Великодні подарунки. Цьогоріч 1 тис. 190 великодніх подарунків отримають малозабезпечені львів’яни.  Великодні подарунки роздаватимуть протягом цього тижня у районних відділах  львівського територіального центру та у релігійних спільнотах. Також соціальні працівники львівського територіального центру розвозитимуть Великодні подарунки по домівках одиноких львів’ян. 

 

У такі великодні подарунки входитимуть найнеобхідніші речі, до прикладу: 1 паска, ковбаса, олія, 1 п. гречки, 1 п. цукру, 1 п. макаронів. Вперше того року центр розповсюджує такі подарунки спільно з церквами міста.

 

В цілому міськими заходами до Великодня буде охоплено понад 3 тисячі малозабезпечених потребуючих львів’ян

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ