Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ніч на неділю на Львівщині зривало дахи та хрести з церков

В ніч з 26.01.08 року на 27.01.08 року внаслідок проходження сильних поривів вітру над територією Львівської області зазнали пошкоджень 8 житлових будинків, 3 школи, 2 підприємства, церква та один автомобіль, -- повідомляє прес-центру ГУ МНС України у Львівській області.
У Миколаєві на вул. Устіяновича, 103 зірвано покрівлю (84 листа шиферу та 14 дерев’яних крокв) з трьохповерхового житлового будинку; на вул. Лисенка на території АТП-24665 впала недіюча водонапірна вежа довжиною 20 м, внаслідок чого було перегороджено частину вулиці Лисенка (проїзд забезпечений).
У Пустомитівському районі в с. Солонка по вул. Львівській, 20 знищено дах (критий металевим листом) двоповерхового житлового будинку. В житловому будинку проживає сім’я із 4 чоловік, членами якої є двоє дітей віком до 10 років; в м. Пустомити по вул. Садовій, 190 на площі 120 м кв. знищено дах з фаєрмурами (критий металочерепицею) двохповерхового житлового будинку. В житловому будинку проживає сім’я із 3 чоловік; в с. Сокільники на даху середньої школи підірвано 20 м кв. покрівельної бляхи.
В м. Дрогобичі на Стрийській, 1 зірвано хрест на церкві «Петра і Павла», який пробив бляшане покриття купола та повис. Пожежно-рятувальним відділенням СДПЧ-6 м. Дрогобич за допомогою АД хрест закріплений на своє місце; в Дрогобицькому районі в загальноосвітній школі с. Попелі було розбито 16 м2 віконних шиб та пошкоджено близько 50 м2 шиферного покриття.
В м. Червоноград по вул. Купчинського, 9 внаслідок падіння дерева було пошкоджено балкон на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.
В Городоцькому районі в с. Мшана пошкоджено шиферне покриття житлового будинку на площі 12 м2 та загальноосвітньої школи на площі близько 60 м2; в с. Братковичі та в с. Дроздовичі пошкоджено половину даху у двох житлових будинках.
В Жидачівському районі в с. Володимирівці на новобудові гр. Мільчановського В.М. було знищено черепичне покриття житлового будинку.
В смт. Рудно по вул. Шухевича, 12 з трьохповерхового житлового будинку (новобудова) зірвано покрівлю на площі 100 м2 .
В Сколівському районі, у с. Завадка з дерев’яного житлового будинку із стіни було зірвано пластикову обшивку на площі 28 м кв.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ