Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В НСНУ спостерігається двосторонній рух: Безсмертний увійшов до партії, Герасим’юк та Князевич хочуть з неї вийти

Заступник голови секретаріату президента Роман Безсмертний вступив до Народного союзу "Наша Україна". Відповідну заяву він написав в середу, 15 квітня, -- повідомила «Українська правда» з посиланням на прес-службу партії.
"Виконувати обов’язки Голови виконкому і при цьому не бути в Партії - це не правильно по відношенню до людей, з якими я планую працювати", - сказав Безсмертний. За його словами, "всі партії переживають злети і падіння, зараз в "Нашій Україні" не найкращі часи".

Безсмертний, який також є в.о. голови Центрального виконкому Партії, планує провести нараду голів виконкомів Партії. Під час засідання буде обговорено організаційний стан партії "Наша Україна".

До цього Роман Безсмертний уже займав був головою виконкому НСНУ, однак пішов з цієї посади. В лютому минулого року він взагалі припинив своє членство в НСНУ.

Нагадаємо, що двоє народних депутатів, членів НСНУ, заявили про бажання залишити лави пропрезидентської партії. За інформацією «Комерсант-Україна», такі наміри мають Ольга Герасим’юк та Руслан Князевич.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ