Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В нинішньому уряді можна об’єднати кілька міністерств, - Балога

На виконання Указу Президента України про адміністративну реформу, Центральний апарат МНС скоротився на третину. Нині в міністерстві працює 308 осіб. Про це в інтерв’ю газеті "Сегодня" розказав Міністр МНС Віктор Балога, - повідомила прес-служба МНС.

 На його думку, МНС необхідна глобальна програма розвитку.

 "Я дав доручення кожному підрозділу внести пропозиції по такій програмі на найближчі 4 роки. Чому кажу про 4 роки – це період до закінчення першого строку повноважень Президента. Нам потрібно зрозуміти і потребу в штатній чисельності, і те, що нам необхідно, перш за все, на випадок техногенних катастроф."

 Міністр вважає, що таку програму має затвердити Кабмін, щоб кожен рік чітко знати, скільки МНС потребує грошей з бюджету і на що.

 Відповідаючи на запитання, чи є досі актуальною думка урядовця про злиття МНС та МВС, Віктор Балога зазначив, що вважає цю ідею такою, що може бути реалізована.

 "Комбінувати можна по-різному. Більше того, упевнений, що  в нинішньому уряді можна об’єднати ще декілька міністерств, скоротивши Кабмін на два-три міністерства. Це, без сумніву, підвищить керованість та динамічність уряду до тих вимог, які висуватиме Президент. Саме від його рішення залежить, які трансформації можуть бути в Кабміні", - зазначив В.Балога. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ