Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В обласному Будинку вчителя відбувся конкурс читців-вчителів Львівщини на краще виконання творів Франка в рамках святкування 150-річчя з дня народження Каменяра

В обласному Будинку вчителя відбувся конкурс читців-вчителів Львівщини на краще виконання творів Івана Франка в рамках святкування 150-річчя з дня народження. Про це повідомив  заступник начальника головного управління освіти та науки облдержадміністрації Богдана Біляк, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Конкурс проводився з ініціативи головного управління освіти і науки Львівської ОДА та Львівського обласного Будинку вчителя. У конкурсі взяли участь 29 вчителів з 12 районів області. Журі обласного конкурсу читців-вчителів на чолі з заслуженим артистом України, актором Національного драматичного театру ім. М.Заньковецької Григорієм Шумейком, відзначили високу професійну майстерність, артистизм, багатство голосу, органічність, дикційну вправність та пластичну виразність виконавців прозових і поетичних творів Франка. Особливо відзначалась оригінальністю трактування письменницького спадку поета, розкриття його змісту і глибини.
За підсумками конкурсу журі визначило лауреатів і дипломантів. Призові місця посіли: Т. Домашенко (ЗОШ №51), Н. Омельченко (Куткірська школа Буського району), М. Стецюк (ЗОШ №93 м.Львова), М.Каменська (м.Буськ), М.Шкутяк (Туринківська ЗОШ Жовківського району), Т.Стрільчук (гімназія “Синівська” м.Львова), Л. Шкрамко (Турківський район), З.Юськів (Потелицька ЗОШ м.Рава-Руська), Л.Запаренко (Старосільська ЗОШ Пустомитівського району).
Переможці конкурсу нагороджені ювілейними виданнями літературної спадщини Івана Франка та виступатимуть під час святкування 150-річчя з дня народження Каменяра.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ