Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Одесі проходять збори з персоналом комунікаційних підрозділів органів Держприкордонслужби

На заході керівники прес-служб регіональних управлінь прикордонного відомства прозвітували про проведену роботу та окреслили найбільш гострі питання для своїх регіонів. Про це інформують у прес-центрі Державної прикордонної служби України.

Також у ході дискусії разом з керівником зборів – помічником Голови Державної прикордонної служби України – прес-секретарем Олегом Слободяном, розглянуто шляхи вирішення цих проблем та складені плани на найближчу перспективу.

У формі діалогу учасники зборів разом із запрошеними спікерами, речником Генеральної прокуратури України Андрієм Лисенко та журналістом Олександром Загороднім, які мають багаторічний досвід роботи у сфері журналістики, обговорили важливі аспекти роботи та взаємодії між правоохоронними військовими структурами і громадянським суспільством.

Крім того, спікери зупинилися на питаннях вирішення кризових ситуацій та стратегічних комунікацій, боротьби з фейковими новинами і наповнення контенту достовірними перевіреними та найбільш цікавими інформаціями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ