Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Одесі прооперували нацгвардійця з вогнепальним у голову

Військовослужбовця Національної гвардії України, якого сьогодні виявили у Київському районному суді Одеси з вогнепальним пораненням голови, прооперували.

Про це повідомило видання УНІАН.

Як повідомив журналістам прес-офіцер Південного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії Володимир Бєлов, 20-річного потерпілого госпіталізовано до МКЛ №10 (Малиновський район Одеси). «Йому проведена операція», - сказав Бєлов.

На даний час 20-річний військовослужбовець, призваний на службу з Тернополя 15 травня поточного року, перебуває у реанімації. Як зазначив Бєлов, у потерпілого вчора був офіційний «вихідний».

Сьогодні на службу він заступив з табельною зброєю - пістолетом Макарова. Втім, наразі невідомо, з якої саме зброї зроблено постріл. Також Бєлов не зміг підтвердити, але й не спростував інформацію про передсмертну записку, нібито виявлену у пораненого.

Прес-офіцер також зазначив, що старші за званням відгукуються про потерпілого позитивно, з бойової та спеціальної підготовки військовослужбовець показував хороші і відмінні результати, нарікань по службі не було. 

«Сьогодні з ним спілкувався психолог, і якихось відхилень не помітив», - додав Бєлов.

Він підтвердив, що поліція кваліфікувала подію як спробу самогубства. У разі з'ясування будь-яких нових обставин НП, правова кваліфікація справи буде змінена.

Наразі, за даними слідства, свідків події немає. Інші нацгвардійці стверджують, що лише чули звук пострілу, але у цей момент потерпілий військовослужбовець, за їхніми словами, був сам. 

Нагадаємо, сьогодні вранці на території Київського районного суду Одеси було виявлено військовослужбовця Національної гвардії з вогнепальним пораненням.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 15 ч. 2 і ст. 115 ч. 1 (замах на самогубство) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ