Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Одесі тривають пошуки дівчинки, яку назвали загиблою в пожежі в дитячому таборі

В Одесі в неділю ввечері продовжили пошуки 12-річної Сніжани Арпентий, яку раніше назвали в числі трьох загиблих при пожежі в дитячому таборі "Вікторія".

"17 вересня звернувся за допомогою до всіх небайдужих друзям і одеситам тато Арпентий Сніжани з проханням допомогти здійснити пошук його дочки, а саме треба пройти приватний сектор і територію навколо "Вікторії". Офіційно і неофіційно ніхто йому не підтвердив, загинула вона чи ні. У людини є ще надія", — повідомляє "Думська" з посиланням на обізнаного в цій ситуації одесита Ігоря Форнальчука.

Видання повідомляє, що ввечері в неділю патрулі прочесали район в Одесі, де нібито бачили дівчинку, схожу на Сніжану.

Пожежа в дитячому таборі "Вікторія" відбулася в ніч з 15 на 16 вересня. Повністю згорів один із дерев'яних корпусів табору. В результаті пожежі загинули троє дітей, тіло однієї дитини довго не могли знайти. Двоє дітей з травмами і отруєнням продуктами горіння було госпіталізовано.

Поліція Одеської області почала кримінальне провадження за попередньої кваліфікації ч.2 ст.270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Правоохоронці затримали директора дитячого табору "Вікторія" Петроса Саркісяна.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ