Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Одесі за російську мову заспівають Ані Лорак, Руслана та ВВ

1-3 вересня в Одесі відбудеться II міжнародний фестиваль культури та мистецтва "Зустрічі друзів", який має на меты просування в Україні російської культури і мови.

Про це повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

На адресу учасників заходу підготовлені привітання президентів Росії та України Володимира Путіна і Віктора Януковича.

Як повідомляє прес-служба Одеської міськради, у фестивалі візьмуть участь Кубанський козачий хор, Олег Газманов, В'ячеслав Бутусов, Ада Роговцева, Володимир Пресняков, Ані Лорак, гурт Воплі Відоплясова, Руслана та інші.

Форум відкриється 1 вересня в 17:00 концертом фольклорних колективів на Театральній площі за участю державного ансамблю танцю Азербайджану, Білоруського госансамбля народної музики Свята, Кубанського козачого хору та національного академічного народного хору України ім. Верьовки.

2 вересня в 18:00 на Потьомкінських сходах розпочнеться святковий гала-концерт за участю Ані Лорак, Олега Газманова, Володимира Преснякова, Руслани, ансамблю Білоруські Пісняри і низки одеських виконавців (Кирило Туриченко, Юлія Нельсон, Ольга Оганезова, група Duke Time).

У програмі візьме участь Ада Роговцева. У цей же день пройдуть концерти фольклорних колективів України, Росії та Азербайджану.

У завершальний день свята російської культури відбудеться концерт народного артиста Росії Сергія Захарова, симфонічний концерт (в Одеській обласній філармонії) за участю Державного молодіжного оркестру Вірменії, рок і байк-фестивалі (на Куликовому полі) за участю групи Олега Скрипки, В'ячеслава Бутусова, байк- клубів Нічні вовки і Гоблін.

Влітку лідер "Воплів Відоплясова" Олег Скрипка заявив, що пішов на співпрацю зі владою для проведення в цьому році в Києві фестивалю "Країна мрій".

Як відомо, під час Помаранчевої революції він виступав на стороні "Майдану". Однак пізніше зізнався у своїй зневірі в діях нової влади. Також виконавець зазначив, що президент Янукович є кращим менеджером, ніж екс-президент Віктор Ющенко.

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ