Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Суд арештував виховательку, відповідальну за пожежну безпеку в таборі "Вікторія"

Київський районний суд міста Одеса заарештував без права внесення застави виховательку, відповідальну за пожежну безпеку в дитячому таборі "Вікторія", де в ніч на 16 вересня під час пожежі загинули діти, - DW.

Як було повідомлено в понеділок, 18 вересня, на сайті суду, слідчий суддя обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці без права застави.

Розслідування встановило, що 23 червня 2017 року Київський районний в місті Одесі відділ Держслужби з надзвичайних ситуацій виніс припис, згідно з яким від відповідальної за пожежну безпеку особи вимагали вжити низки заходів. "Але підозрювана, ознайомившись із зазначеним розпорядженням, і будучи зобов'язаною виконати його в повному обсязі, не вжила заходів щодо їх виконання", - наголошується в повідомленні.

В Одесі тривають пошуки дівчинки, яку назвали загиблою в пожежі в дитячому таборі

Виховательку підозрюють у скоєнні кримінального злочину, передбаченого частиною 2 статті 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі та загибелі людей та матеріальних збитків в особливо великих розмірах). Раніше цього ж дня київський районний суд Одеси заарештував без можливості внесення застави директора табору "Вікторія", якого також підозрюють у вчиненні злочину за згаданою статтею.

DW

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ