Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В одній із шкіл Львова відбудеться показовий «День цивільного захисту»

В середу, 14 березня, показові навчання до «Дня цивільного захисту» відбудуться в середній спеціалізованій загальноосвітній школі № 52 ім. М. Лобачевського (вул. Гоголя, 17), - прес-служба Львівської міської ради.

Під час показового Дня цивільного захисту у навчальному закладі фахівці розповідатимуть про те, як надавати першу медичну допомогу, орієнтуватися на місцевості, проведуть показову евакуацію зі школи  під час навчальної пожежі. Також відбуваються естафети та змагання. 

 «Школярі мають змогу не тільки подивитися на практичні дії рятувальників, які ліквідовуватимуть умовні пожежі, рятують людей з приміщень навчальних закладів тощо, а й безпосередньо можуть поспілкуватися з рятувальниками та побачити професійну пожежно-рятувальну техніку, самим навчитись гасити пожежу», - зазначив головний спеціаліст управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Олег Дубчак.

Коротка програма «Дня цивільного захисту»:

– 8.40 – Урочисте відкриття на загальношкільній лінійці.

– 9.55 – відкриті уроки та практичні заняття у всіх класах з тематики цивільного захисту.

– 10.45 – огляд стіннівок, кутків з тематики цивільного захисту.

– 10.50 – вистава (авторська казка на протипожежну тематику). Практичні заняття.

– 11.45 – військово-спортивна естафета.

– 12.45 – проведення заходів з евакуації.

– 13.45 – проведення підсумків.

Зазначимо, що «Дні цивільного захисту» ініціює міське управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, із залученням техніки МНС та особового складу районних відділів Львова ГУ ДСНС України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ