Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Надзвичайні події

В одному з ресторанів у Сокільниках отруїлося 20 людей, двоє з яких - діти

Попередньо встановлено, що потерпілі, двоє з яких - діти, могли отруїтись в одному з ресторанів, розташованому в Пустомитівському районі. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

У Пустомитівський відділ поліції 31 липня надійшло повідомлення про те, що у медичні заклади Львова та Пустомитівщини з симптомами харчового отруєння звернулись дванадцятеро осіб. Одинадцятеро з них, у тому числі двоє дітей віком 4 та 10 років, були госпіталізовані. Один з пацієнтів від госпіталізації відмовився.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання - штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Як встановили правоохоронці, усі пацієнти медичних закладів 27 та 28 липня могли отруїтись в одному з ресторанів у селі Сокільники Пустомитівського району, де святкували день народження та хрестини.

Встановлюються обставини події, призначені експертизи, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, на Закарпатті не могли дорахувати голоси, бо члени комісії отруїлися олів’є

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ