Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В окремій механізованій бригаді, що дислокується на Львівщині, готуються до складання військової присяги 227 юнаків з західних областей України

У окремій механізованій бригаді 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, що дислокується на Львівщині, триває збір молодого поповнення, спрямований на підготовку до складання ним Військової присяги, -- повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

У рамках призовної кампанії “Осінь – 2008” з’єднання поповнило 227 юнаків з різних областей Західного регіону України, зокрема, майже половина з них зі Львівської області, решта - з Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської та Чернівецької областей.

Як повідомив начальник зборів молодого поповнення майор Олександр Ковтун, серед призваних на строкову службу юнаків, є чимало з середньою спеціальною та вищою освітою, мають добру фізичну підготовленість. Це, звичайно, допомагає їм в опановуванні азів військової справи.

– Стати справжнім захисником Вітчизни хлопцям допомагають перші помічники та командири – сержанти. Вони проводять з молодим поповненням комплекс занять зі стройової, фізичної, тактичної та вогневої підготовки, – розповів майор Олександр Ковтун. – Одним словом, це планові заняття із одиночної підготовки солдата.

Також він додав, що у ході збору молодого поповнення проводяться заняття із захисту від зброї масового ураження, читається курс з вивчення військових статутів та гуманітарної підготовки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ