Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В останньому чвертьфіналі Галицької Ліги КВН перемогли дніпропетровці

Учора, 24 грудня, відбувся останній чвертьфінал Галицької Ліги КВН. Цього разу за вихід у півфінал змагались команди: "ДІП" (м. Дніпропетровськ), "Бомба" (с. Млинів), "Торнадо люкс" (м. Чернівці), "Чистогон" (м. Львів), "Лідери прокату" (м. Луцьк), "Папараці" (майбутні львівські журналісти) – повідомила „Гал-іnfо” прес-секретар Галицької Ліги КВН Ольга Витак.
 Темою усіх виступів був спорт і все, що з ним пов'язано. Але у КВНі є свої правила гри, тому темою для жартів була сучасна українська естрада, політика та навіть львівська влада. Першою виступала "Бомба", яка з самого початку виступу і до кінця  тримала глядачів у веселій напрузі. „Чистогон” показала глядачам танці із політичними зірками: Віктором Ющенком, Юлією Тимошенко та Володимиром Путіним. У „Лідерів прокату” поповнення – дуже екстравагантна дівчина, яка і стала „фішкою” команди. Львівські "Папараці" виступали тільки у трьох, а на домашньому завданні їм допомагала  млинівська "Бомба". Дніпропетровськ просто приголомшив львівських глядачів – мініатюрою про львівського мера та місцеву владу. Ну а приємним сюрпризом вечора стала команда із Чернівців - "Торнадо люкс", яка не тільки вдало жартувала, а ще й показала справжній театральний бум.
Результати чвертьфіналу: "ДІП" (Дніпропетровськ) - 14,6, "Чистогон" (Львів), 15,6,  "Папараці" (Львів), - 15,8, "Бомба" (с. Млинів) - 16,4, "Торнадо люкс" (Чернівці) - 16,4, "Лідери прокату" (Луцьк) - 17,2.
Отже у півфіналі, який відбудеться у лютому 2007 р., беруть участь "Торнадо люкс", "Бомба", "Лідери прокату", можливо отримає шанс і четверта львівська команда "Папараці".
Нагадаємо, у півфіналі за результатами усіх чвертьфіналів грають: "Набла" (Львів), "Позитивні віруси" (Луцьк),"Автостоп" (Миколаїв), "Зі стелі" (Чернігів), "5,50" (Київ), "Титри" (Львів), "Апосуми" (Львів), "Тра-та-та" (Новояворівськ), "Аварія" (Рівне) та "Торнадо люкс" (Чернівці), "Бомба" (с. Млинів), "Лідери прокату" (Луцьк).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ