Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В освіті заснують стипендії імені Героїв Небесної Сотні

Робоча група із розробки плану заходів щодо вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, яка створена при Міністерстві освіти обговорила питання встановлення державних іменних стипендій на честь Героїв Небесної Сотні для молодих науковців, студентів та учнів.

Передбачається, що рішення про встановлення відповідних стипендій буде ухвалено вже найближчим часом.

За словами голови Громадської організації «Родина Героїв «Небесної Сотні» Володимира Бондарчука, стипендії будуть носити імена п’ятьох наймолодших за віком загиблих учасників Революції гідності: Устима Голоднюка, Назара Войтовича, Юрія Поправки, Романа Гурика і Дмитра Максимова.

У Міністерстві освіти повідомили, що впродовж березня триватиме підготовка основних нормативно-правових документів, які визначатимуть встановлення цих стипендій. Зокрема, розроблятиметься проект Положення про присвоєння державних стипендій на честь Героїв Небесної Сотні для найкращих науковців, студентів та учнів.

Встановлення державних іменних стипендій на честь Героїв Небесної Сотні – це лише одна складова плану заходів щодо вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, який вже незабаром оприлюднять у МОН.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ