Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В парламенті має з'явитися проєвропейська більшість, - Богословська

Народний депутат Інна Богословська, яка написала заяву про вихід з Партії регіонів, наголосила в коментаріУНН, що в Верховній Раді України має з'явитися проєвропейська більшість.

Політик впевнена, що до понеділка, 2 грудня, в Верховній Раді України сформується нова більшість. Наразі Інна Богословська готує свою публічну заяву щодо плану дій, як потрібно розвивати країну.

На уточнення УНН, чи планує Інна Богословська входити до лав опозиційних політичних сил, вона зазначила: "Я вважаю, що в парламенті наразі треба створювати нову проєвропейську більшість". Політик додала, що "всі політики наразі повинні забути про створення політичних сил довкола себе".

"Головне – не допустити реалізації путінського та медведчуковського плану по розриву України на кілька держав. Хоча такий сценарій наразі реалізується – руками Віктора Януковича. Янукович допомагає реалізувати старі плани Володимира Путіна по розділу України та приєднання частини території до Росії. Тому ми всі ми повинні об’єднатись та забути про особисті амбіції, створювати нову парламентську більшість в Верховній Раді Україні. Вона буде створена 2 грудня", - наголосила Інна Богословська.

Нагадаємо, І.Богословська підтвердила УНН, що залишає лави ПР та парламентської більшості через події під час нічного розгону Євромайдану у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ