Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Партії Регіонів створена «львівська група»

Партія Регіонів «виділила» для Львівщини дев’ять депутатів, які відтепер займатимуться проблемами нашої області, — повідомив 29 травня під час прес-конференції голова ЛОО ПР Олексій Радзієвський. Так, за його словами, куратором Львівщини від регіоналів став сам Радзієвський, а в групу увійшли народні депутати: Петро Писарчук, Ганна Герман, а також кілька депутатів — крупних бізнесменів з Донецька та інших східних областей. Прикметно, що нардеп Тарас Чорновіл у цю прольвівську групу не увійшов. Як пояснив Олексій Радзієвський, Тарас Чорновіл увійшов у групу, яка куруватиме одну із східних областей.

За словами голови ЛОО ПР, він нещодавно зустрічався з головою Львівської ОДА Петром Олійником і залишився дуже задоволений зустріччю.
«Зі сторони Олійника я відчув повне порозуміння, він запевнив, що готовий до співпраці з Партією Регіонів. А я, своєю чергою, навіть готовий забути про тотальні фальсифікації виборів на Львівщини і розпочати роботу на благо нашої області», — зазначив Олексій Радзієвський.
«В ім’я Львівщини» народний депутат також збирається ініціювати створення у Верховній Раді львівського лобі.
«Сьогодні у Верховній Раді Львівська область представлена 8 депутатами від «Нашої України», 4 від БЮТ та 5 від партії Регіонів. Я вважаю, що настав час відійти від вузькопартійних прапорів і об’єднатися під синьо-жовтим прапором для розвитку нашої області», — говорить Олексій Радзієвський.
За словами народного депутата, переговори про створення про львівського лобі в парламенті він планує розпочати вже 7 червня на продовженні сесії Верховної Ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ