Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В прокуратурі Львівщини прийняли учасників акції «Обережно – Мажори!»

Керівництво прокуратури Львівської області прийняло активістів руху «Автономний опір», які під стінами прокуратури провели акцію протесту «Обережно – Мажори!», повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Заступник прокурора Львівської області Ігор Ліуш вислухав вимоги учасників, прийняв письмове звернення та повідомив, що за наслідками його розгляду у визначений законом термін буде прийнято відповідне рішення.

У прокуратурі Львівщини наголошують, що «у діяльності органів прокуратури Львівщини пріоритетними є права людини та громадянина, верховенство права, забезпечення рівності усіх перед законом, щоб кожна особа, незалежно від національного чи соціального походження, службового чи майнового стану та інших ознак, яка вчинила правопорушення або злочин, була притягнута до відповідальності і жодна невинна - не була покарана»

Як приклад, резонансна подія за участю так званого «мажора», яка трапилася у серпні минулого року. Тоді обвинувачений П., керуючи автомобілем марки «Мерседес Бенц», рухаючись на високій швидкості на вул.Стрийській у м.Львові, зіткнувся на перехресті з автомобілем марки «Форд».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє осіб загинули на місці події та ще п’ятеро осіб отримали тілесні ушкодження.

За даним фактом стосовно П. порушено кримінальну справу за ч.3 ст.286 КК України.

Після затвердження прокуратурою Львівської області обвинувального висновку 3 лютого 2012 року кримінальна справа скерована до Сихівського районного суду м.Львова для розгляду по суті.

На даний час судовий розгляд триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ