Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В рамках акції «З книгою – до дітей!» сиротинці Львівщини отримали 500 книг та 300 журналів

14-16 листопада сиротинці Львівщини відвідали організатори Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!», -- повідомив «Гал-info» координатор всеукраїнського благодійного проекту Тарас Яценко.

Так, 14 листопада комплекти сучасної художньої дитячої літератури від видавництва «Грані-Т» та журналів «Ангелятко» й «Ангеляткова наука» були передані вихованцям дитячого будинку «Добре серце» с. Новий Милятин Буського району і дитячого будинку «Вишенька» с. Жовтанці Кам’янка-Бузького району. А 15-16 листопада були поповнені бібліотечні фонди в сиротинцях «Оранта» у Дрогобичі, «Любисток» у Самборі та «Рідний дім» с. Корналовичі Старосамбірського району, а також у Школі соціальної реабілітації для дітей у м. Городок.

Загалом, дитячі установи отримали близько 500 книг та 300 журналів. Відтепер, волонтери проекту у Львівській області навідуватимуться впродовж кількох тижнів до вихованців цих дитячих установ та читатимуть подаровані книжки з дітьми. А до Дня Святого Миколая діти визначать серед подарованих книг улюблені, щоб організатори запросили їх авторів на зустріч з дітьми.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ