Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В рамках благодійної акції львів’ян закликатимуть стати Миколаєм для дітей-сиріт

З 10 листопада у Львові стартувала акція “Стань Миколаєм для сироти”, організована Громадськими Організаціями «Фундація Регіональних Ініціатив», «Пора Молоді» та ГО «Разом» - розповів координатор акції Петро Волинський. Акція проходитиме в два етапи, перший з яких уже розпочався і триватиме до 17 грудня. У місті розміщено 21 сіті-лайт з закликами долучитись до акції та підтримати дітей. Також організатори планують провести благодійні вечірки, акція «подаруй дитині посмішку», концерти, спрямовані на збір іграшок, одягу, солодощів у відповідних навчальних закладах.

Другий етап розпочнеться з 20 листопада та триватиме по 17 грудня. Біля Ратуші з 17 до 19 вечора волонтери збиратимуть кошти, іграшки та інші подарунки для дітей-сиріт. Також учасники акції ходитимуть містом зі скриньками, інформуватимуть перехожих про акцію та пропонувати підтримати у той чи інший спосіб, пояснюючи, що їхня допомога буде направлена до дітей, які дійсно цього потребують. Тих людей, які надали матеріальну допомогу для дитячих будинків, волонтери фотографуватимуть. Пізніше фото „миколаїв” покажуть дітям з дитячих будинків.

Починаючи з 18 грудня і до закінчення різдвяних свят організатори, із великою кількістю подарунків та святковою програмою, відвідають вихованців Самбірського, Жовківськівського та Роздільського спецшкіл-інтернатів.

Третій етап триватиме 17 грудня по 1 січня. У місті будуть вдруге розміщені сіті-лайти, де замість миколайчиків з’являться обличчя благодійників, які долучились до акції.

„Подібні акції проводяться щороку, та цього року ми об’єднали кілька організацій, щоб діти змогли отримати більші та кращі подарунки” - розповів Петро Волинський. На разі до акції долучилося 15 добровольців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ