Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В рамках грантової програми ПАМ відкрилася камера зберігання для плодоовочевої продукції сільськогосподарського кооперативу "Анастасія" в Мостиськах

В рамках грантової програми  Проекту аграрного маркетингу в Україні відкрилася камера зберігання для плодоовочевої продукції сільськогосподарського кооперативу "Анастасія" в Мостиськах. Про це «Гал-info» повідомили у Львівському відділенні Проекту аграрного маркетингу.

Враховуючи ринкові тенденції, члени кооперативу вирішили зосередити свої зусилля на вирішенні проблеми, коли якісна продукція в сезон масового виробництва продавалася за порівняно невисокою ціною, у той час як поза сезоном вона мала надзвичайно великий попит. Колектив кооперативу вирішив  розширити  маркетинговий  сезон і придбав приміщення загальною площею 124 кв.  м.  для облаштування під камеру зберігання.
За підтримки Проекту була розроблена грантова пропозиція щодо закупівлі холодильного обладнання та був запрошений консультант з облаштування камери зберігання та холодильного обладнання. Пропозиції про продаж холодильного обладнання  запропонували компанії "Альянс", "Комфорт сервіс", "Укрхолод", заводом "Рема" та ін.
Основними напрямками діяльності кооперативу "Анастасія"  є вирощування ранніх овочів: помідорів, огірків, перцю, зеленої цибулі, петрушки, кропу; фруктів (яблук, груш, слив, персика, абрикоса, вишні) та ягідних культур (лохини, смородини, суниці). Такий широкий ассортимент та особливо використання нових сортів і сучасних технологій вирощування дають можливітсь кооперативу виходити на ринок з цікавою якісною продукцією. Проте навіть якісна продукція в сезон масового виробництва продавалася за порівняно невисокою ціною, у той час як поза сезоном вона мала надзвичайно великий попит.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ