Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В районі ООС рятувальники обстежили 31,21 га території та виявили 1327 вибухонебезпечних предметів.

За розпорядженням Командувача об’єднаних сил піротехнічні розрахунки підрозділів ДСНС зі складу Об’єднаних сил постійно здійснюють комплекс заходів щодо розмінування звільнених територій Донецької та Луганської областей, які забруднені вибухонебезпечними предметами внаслідок збройної агресії Російської Федерації. Про це інформує прес-центр ООС.

Піротехнічні розрахунки ДСНС зі складу Об’єднаних сил протягом тижня 74 рази залучалися для очищення від вибухонебезпечних предметів місцевості, об’єктів життєзабезпечення та інфраструктури, у тому числі супроводжували аварійні бригади комунальних підприємств під час проведення ремонтних та профілактичних робіт на об’єктах електро- та водопостачання.

За вказаний період рятувальниками обстежено 31,21 га території, вилучено та знешкоджено 1327 вибухонебезпечних предметів.

Також, фахівці ДСНС України, за потреби, надавали домедичну та психологічну допомогу у спеціалізованих пунктах, які розташовані на територіях контрольних пунктів в’їзду-виїзду. За тиждень вона була надана 91 особі.

Крім того, підрозділи ДСНС зі складу Об’єднаних сил від початку вересня виконують роботи щодо ремонту та відновлення пошкоджених будинків. Цього тижня такі роботи проведені за двома адресами.

Разом з тим, протягом минулого тижня на території Донецької та Луганської областей підрозділами ДСНС ліквідовано 268 пожеж.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ