Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В Red Bull не зрозуміли, чому їхня машина стала такою швидкою в Австрії

У Red Bull визнали, що не розуміють, чому їхній автомобіль дозволив настільки успішно виступити на етапі в Шпільберзі, - Motorsport.
Фото: Зак Моге / LAT Images

Макс Ферстаппен здобув першу для Red Bull перемогу в сезоні, вигравши Гран Прі Австрії. Ферстаппен провалив старт, але потім відігрався і обігнав Шарля Леклера на фінальних колах гонки.

Керівник RBR Крістіан Хорнер не зміг назвати точної причини, чому машина дозволила перемогти Ферстаппену на трасі, де чимале значення має потужність мотора. Він сказав: «У другій половині гонки ми були в чудовій формі. Машина була неймовірно швидкою. Але ми не зовсім розуміємо чому.

Звичайно, дуже добре спрацювали оновлення, які ми привозили на останні етапи. Але перемога далася нам нелегко. У гонці Максу треба було обігнати трьох або чотирьох прямих конкурентів, і він зміг зробити це».

В Австрію Red Bull привезла нове переднє антикрило. Ферстаппен визнав, що воно поліпшило поведінку машини і підвищило рівень зчеплення з асфальтом.

Перед сезоном гоночний консультант RBR Гельмут Марко заявив, що націлився на п'ять перемог команди в 2019-му. В середині сезону здається, що такої мети вже дуже важко досягти, враховуючи домінування Mercedes упродовж чемпіонату, але Марко не став відмовлятися від своїх слів. Він сказав журналістам: «Ви ж були на прес-конференції в Токіо, де я пообіцяв п'ять перемог. Багато хто сказав, що я збожеволів, але я все ще вірю, що ми в змозі досягти цього».

Що ж стосується Хорнера, то він більш обережний у словах. Він не став ставити конкретних цілей на решту сезону, а лише висловив надію на подальший прогрес.

Хорнер сказав: «Кожну гонку ми розглядаємо окремо. Ми вже виграли гонку з Honda, і це приголомшливий момент для них. За попередні 27 років в них була лише одна перемога. Постараємося відштовхуватися від нової перемоги.

Ми продовжимо покращувати машину. А перша мета вже досягнута».

Motorsport

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ