Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В рекламі про Львів з’явилися не львівські цукерки

У новому промоційному відео «Подаруйте Львів своїм рідним», знятому групою молодих режисерів, можна помітити, як у кадрі з’являються відомі цукерки «Гулівер» виробництва компанії «АВК».

Як йдеться в офіційному прес-релізі Львівської міської ради, відео вироблене з ініціативи мерії та самої компанії «АВК». Вартість, – 26 тис. грн. 

«Цим роликом ми орієнтуємось на людей, які можуть подякувати своїм батькам і подарувати їм подорож у чарівне місто Львів», - розповіла Галина Малець, начальник відділу промоції міста Львівської міської ради.

Ролик планують розміщувати у мережі кінотеатрів, супермаркетів та ресторанів Львова і інших міст України.

Як зазначила Галина Малець у коментарі Гал-інфо, спершу міська рада звернулися з приводу зйомок проморолика до відомого львівського виробника солодощів компанії «Світоч».

«Світоч» завжди був нашим генеральним партнером у багатьох промоакціях, презентаціях у різних містах країни. Цього разу ми також надіслали їм пакет пропозицій. Вони стали партнерами Різдвяного ярмарку, але зйомку кліпу не підтримали. Тому ми звернулися до «АВК», яка також представлена у Львові. Зокрема, у львівському Музеї шоколаду», – сказала вона.

Галина Малець зазначила, щ відео однозначно потрібне Львову і мало право на життя. Шоколадний бренд повністю оплатив зйомки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ