Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В РФ затримали контрабандиста українських каченят

У Росії митники затримали чоловіка, який намагався пробратися через кордон в обхід контрольного пункту з 50 контрабандними каченятами. Про це повідомляє російський канал "Звєзда" з посиланням на Россільгоспнагляд.

"Контрабандист пташенятами - рецидивіст, це вже не перший випадок, коли він купує на ринку в Харкові птицю і везе в Росію на продаж. Громадянин, затриманий з каченятами - місцевий житель, другий раз попадається на спробі контрабанди птиці з України в Росію", - йдеться у повідомленні.

"Оскільки  на каченят не було ніяких супровідних документів, було ухвалено рішення їх утилізувати, оскільки невідомо, розповсюджувачами якоїсь зарази вони можуть бути", - заявила помічник керівника управління Россільгоспнагляду по Бєлгородській області Світлана Запорoжченко.

 В Россільгоспнагляді уточнили, що затриманих каченят приспали і спалили.

Як відомо, раніше Россільгоспнагляд покарав інспектора, який неправильно знищив тушки угорських гусей в рамках  боротьби РФ з "санкційними продуктами" - інспектор отримав догану за те, що утилізував три тушки угорських гусей за допомогою трактора замість того, щоб спалити їх.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ