Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Садового обіцяють, що автобусів стане більше

Кількість автобусів на маршрутах міста зростатиме. Як повідомив сьогодні, 26 січня, під час сесії Львівської міської ради начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук, сьогодні всі поломані автобуси з АТП №1 доставлено на Львівський автобусний завод для ремонту. Відтак, з наступного тижня на маршрутах курсуватиме більше автобусів, повідомила прес-служба ЛМР.

Як зазначив мер Львова Андрій Садовий, сьогодні першочерговим завданням є те, щоб транспортна схема працювала для львів’ян та були виправлені всі помилки.

«На сьогоднішній день завдання номер один – щоб транспортна схема працювала для львів’ян і була вигідна львів’янам. Якщо були певні помилки, їх треба виправляти.

Мені приємно, що ми з наступного тижня будемо мати більше великих автобусів на маршрутах. Автобусний завод виконує свої зобов’язання. Сьогодні вони забрали всі автобуси, які стояли і були поломані, на ремонт. Компанії довозять необхідну кількість транспортних засобів, нових для міста», - мер Львова Андрій Садовий.

Крім того, як додав Микола Жук, сьогодні на ЛАЗ прибули спеціалісти фірми «Дойц» з Києва для огляду двигунів автобусів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ