Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Садового вимагають навести лад на Личаківській

Ігор Зінкевич подав звернення до міського голови Львова з вимогою навести лад на вулиці Личаківській.

"Як і обіцяв під час зустрічах із мешканців, тримаю під контролем питання реконструкції вулиці Личаківської, під час якої було допущено велику кількість проектних помилок, на які справедливо вказували мешканці району. Оскільки в кінці зими змінилося керівництво ЛКП "Львівавтодор", я дав йому час для роботи над помилками і виправлення помилок, на які вказали мешканці.

Нажаль, мушу констатувати - віз і нині там. Практично всі законні вимоги мешканців вулиці Личаківської інгоруються замовником коригування проекту реконструкції вулиці Личаківської і замовником самої реконструкції - ЛКП "Львівавтодор". Прикро, що сама реконструкція фінансувалася за кредитні кошти ЄБРР. І ці проктні і будівельні помилки не тільки ляпас мешканцям Личакова, але й пляма на іміджу Львова як європейського міста, адже в Європі влада прислухається до думки мешканців.

Тому подаю звернення міському голові Львова Андрієві Садовому і вимагаю від нього виправити ті речі, які зроблені всупереч українській нормативно-правовій базі, тобто є порушенням законності. Надіюся, що пан мер мене таки почує і дасть вказівку виправити огріхи.

Якщо ж ні, доведеться звертатися за допомогою до правоохоронців - якщо раз порушник не буде покараний, то він відчує свою безкарність і буде далі порушувати законодавство", - зокрема повідомив Ігор Зінкевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ