Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

В Самбора забрали 500 тис. грн на спортивний майданчик: не впорались

Після звіту управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА бюджетна комісія Львівської облради вирішила зняти кошти в сумі 500 тис. грн, передбачених місту Самбору для встановлення спортивного майданчика зі штучним покриттям, в межах обласної програми «Спортивний майданчик», повідомила прес-служба Львівської облради.

Як зазначив начальник департаменту Юрій Майборода, на даний час не проведені роботи щодо влаштування основи під майданчик. Незадовільно спрацювала Самбірська міська рада через непорозуміння із депутатським корпусом міськради, і тому роботи на об’єкті не будуть виконані.

Члени бюджетної комісії були відверто здивовані непрофесійними діями керівництва мерії та депутатів, які через власні амбіції та конфлікти позбавили молодих мешканців Самбора шансу отримати сучасне спортивне поле, йдеться в повідомленні. 

Відтак, бюджетна комісія запропонувала управлінню фізичної культури і спорту спільно з профільною комісією облради напрацювати пропозиції щодо встановлення спортивного майданчика в іншому місці і скерувати вилучені кошти на це ще цього року.

Як наголосив голова бюджетної комісії Олег Домчак, представники обласної ради та облдержадміністрації виїжджали для інспектування робіт з  влаштування спормайданчиків на території Львівщини. Значні зауваження були до Борислава, Трускавця, Миколаєва та Дрогобича, і лише Самбір не справився з  поставленим завданням – на об’єкт завезено лише 2 машини піщаної суміші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ