Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Сарнах обрали нову очільницю Палацу культури

11 червня відбулося ІІ засідання конкурсної комісії по проведенню конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Палац культури» Сарненської міської ради на Рівненщині.
фото з Фейсбуку

Про це інформують в Управлінні культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради.

Згідно з вимогами Закону України «Про культуру» на другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проєктів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

На засіданні кандидати презентували

  • Любов  Корзун − проєкт програми розвитку  комунального закладу «Палац культури»»Сарненської міської ради на 5 років;
  • Катерина Красномовець − проєкт програми розвитку  комунального закладу «Палац культури» Сарненської міської ради на 5 років;
  • Людмила Панекало − проєкти програм розвитку  комунального закладу «Палац культури» Сарненської міської ради на 1 та 5 років.

По завершенню презентацій власних проєктів з кожною кандидаткою членами комісії провели співбесіду у форматі «запитання — відповідь». 

Рішенням конкурсної комісії переможцем конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Палац культури» Сарненської міської ради визначили Людмилу Панекало. До обрання на керівну посаду Людмила Панекало працювала методисткою у цьому ж закладі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ