Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

В СБУ немає жодної інформації, яка б давала підстави для паніки у Львові

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Помічниця начальника ГУ СБУ Львівщини по взаємодії з громадськістю Мирослава Клячківська. Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.
Помічниця начальника ГУ СБУ Львівщини по взаємодії з громадськістю Мирослава Клячківська. Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.
1/8
Станом на сьогодні, 17 листопада, в ГУ СБУ Львівщини немає жодної інформації, яка б давала підстави для паніки. Про це в коментарі Гал-інфо повідомила помічниця начальника ГУ СБУ Львівщини по взаємодії з громадськістю Мирослава Клячківська.

«При ГУ СБУ у Львівській області працює координаційна група Антитерористичного центру, до якої входять представники усіх силових структур Львівщини. Керівником групи є начальник ГУ СБУ Львівщини Віктор Андрейчук. На Львівщині СБУ працює у посиленому режимі та проводить заходи із забезпечення безпеки громадян», - розповіла Мирослава Клячківська.

Антитерористичний центр моніторить ситуацію в місті і отримує інформацію з усіх камер відеоспостереження у Львові.

«Враховуючи ситуацію та згідно наказу Президента СБУ працює у посиленому режимі. Відбуваються засідання групи штабу, відбувається обмін інформацією між силовими відомствами, є узгоджений алгоритм дій у випадку виникнення загрози. Посилена охорона державного кордону та об’єктів інфраструктури регіону, місця масового скупчення людей. Посилені заходи по переміщенню вогнепальної зброї та вибухових речовин», - розповіла Мирослава Клячківська.

Громадян просять поставитись до ситуації з розумінням та нормально реагувати на прохання перевірити документи чи провести огляд автомобіля.

«Громадяни повинні розуміти, що в першу чергу це стосується безпеки їх самих та їх рідних. Зараз у нас є достатньо сил та засобів, щоб забезпечити безпеку у Львові та області. Ми усі разом боремося проти тероризму, тому СБУ закликає бути пильними та зберігати спокій», - наголосила речниця.

Якщо громадяни виявили підозрілі предмети, пакунки тощо, або ж побачили підозрілих осіб, які провадять сепаратистську діяльність СБУ Львівщини просить дзвонити на «гарячу лінію»:

(032) 261 61 43

(032) 298 66 22.

«На кожне повідомлення ми реагуємо. Зараз цілодобовому режимі працюють оперативні групи з числа кращих співробітників СБУ. Наразі львів’янам нічого не загрожує. Станом на сьогодні в СБУ немає жодної інформації, яка б давала підстави для паніки», - запевнила Мирослава Клячківська.

Речниця ГУ МВСУ Львівщини Світлана Добровольська також в коментарі Гал-інфо повідомила, що правоохоронці ще від суботи, 14 листопада, працюють у посиленому режимі.

Вона додала, що люди реагують і постійно повідомляють правоохоронців про підозрілі предмети. Повідомлень про замінування у Львові останнім часом не було.

Громадян просять ознайомитись із пам’яткою як не стати жертвою теракту і закликають зберігати спокій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ