Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В секретаріаті Ющенка – повальні звільнення

Глава секретаріату президента Віра Ульянченко подала у відставку. Це підтвердила прес-секретар президента Ірина Ванникова.

Також вона підтвердила, що заяви про звільнення написали голова Державного управління справами Ігор Тарасюк, заступники глави секретаріату президента Олександр Шлапак, Ігор Попов, Валентина Руденко, Іван Перехода.

Крім того, за її інформацією, такі ж заяви написали заступник секретаря РНБО Володимир Огризко і голова Інституту стратегічних досліджень Юрій Рубан.

Ванникова також повідомила, що сама теж написала заяву про звільнення з посади.

За її словами, їй надійшла пропозиція від глави секретаріату президента Віри Ульянченко стати членом Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, але вона відмовилась від цієї пропозиції.

"Я відмовилась, тому що хочу бути в команді Ющенка", - сказала Ванникова, зауваживши, що планує працювати в неурядовій організації, яку очолить Віктор Ющенко.

"Моє життєве завдання бути корисною Віктору Ющенку, тому що для мене він єдиний демократичний, український політик в цій країні, і особистість з великої літери", - сказала Ванникова, передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ