Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В Шегинях затримали джип, а в Рава-Руській контрабандне м’ясо та сало

Прикордонники Мостиського прикордонного загону у пункті пропуску «Шегині» на вихідних затримали автомобіль «Міцубісі-Монтеро» 2001 року випуску, водій якого намагався перетнути польсько-український кордон, використовуючи фальшиві документи на транспортний засіб. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі Західного регіонального управління Прикордонної служби України.
Під час перевірки документів з’ясувалося, що номер кузова автомобіля не відповідає даним у технічному паспорті. Орієнтовна вартість позашляховика становить 7-20 тисяч євро (нерозмитнене авто). Автомобіль вилучено.
Водночас, як повідомили «Гал-info» в прес-службі Західної регіональної митниці, в ніч проти 18 січня на митному посту „Рава-Руська” митники завадили декільком спробам незаконного ввезення до України м’ясопродуктів та вивезення до Польщі цигарок.
Зокрема, було затримано українця, який у тайнику свого автомобіля «Мерседес» намагався ввезти на батьківщину з приховуванням від митного контролю 630 кг копченого сала та 240 кг шинки на загальну суму 7827 гривень. До днища мікроавтобуса українець приварив додатковий металевий короб, у якому й заховав м’ясопродукти. Разом з товаром затримано і автомобіль вартістю понад 73 тисяч гривень.
Крім того, двоє громадян Республіки Польщі намагалися ввезти до України 180 кг мороженого волового серця на загальну суму 1 512 гривень та 370 кг мороженої свинної шкіри на загальну суму 1 665 гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ