Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Волинь

В "Шевченківському гаю" відмовились від стратегії, але не скандального будівництва?

Виконавча влада продовжує ігнорувати проблему руйнування унікального Музею народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького, який відомий в народі як "Шевченківський гай". Сьогодні, 8 червня, під час засідання сесії Львівської міської ради керівник фракції "Народний контроль" Валерій Веремчук повідомив, що досі не напрацьовані стратегії розвитку музею, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Валерій Веремчук нагадав про доручення виконавчого комітету Львівської міської ради до 15 травня напрацювати стратегію розвитку музею. 

"Зараз вже 8 червня, і немає жодної інформації щодо стратегії. Надалі там планують будівництво візит-центру за 19 млн грн, будівництво парковки у той час, поки старовинні хати та церкви гниють та розвалюються. Ні стратегії, ні інформації немає", - заявив Валерій Веремчук.

 Він наголосив: депутати пам'ятають і стратегію мають напрацювати.

"Стратегія розвитку музею і порятунку пам'яток має бути! Вимагаю надати повну інформацію по напрацювання стратегії та пояснити причини затримки її затвердження, а також обговорити ці питання з експертними середовищами", - сказав Валерій Веремчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ