Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В штабах Тимошенко починається «розбір польотів»

Через низький рейтинг на виборах в чотирьох областях, у тому числі і в Київській області, кандидат в президенти Юлія Тимошенко розглядатиме питання про заміну керівництва цих штабів або про їхнє посилення додатковими кадрами. Ініціював обговорення процентних показників по областях “бютівець”, віце-спікер Микола Томенко, – повідомила Gazeta.ua.

 

За даними Центрвиборчкому, в Київській області, де штабом керували глава Київської облради Володимир Майбоженко і його соратник, народний депутат Богдан Губський, Тимошенко зазнала істотних втрат електорату. Тут з 53%, які Тимошенко отримала на парламентських виборах 2007 року, кандидат скотилася до 42%. У решті трьох областей рейтинг Тимошенко знизився в середньому на 5%, хоча на таке падіння в штабі не розраховували.

 

Разом з тим, винуватці заявили, що особистий інтерес в кадрових розбірках переслідує Томенко.

 

“Томенко ініціював це для того, щоб поставити в Київській і Черкаській областях своїх людей хоч би перед другим туром, раз йому не вдалося зробити цього на самому початку кампанії”, - відзначив один з керівників Черкаського штабу.

 

Тим часом, в Київському обласному штабі на ідею Томенка обговорити процентні показники по областях вже встигли образитися.

 

“Краще б Томенко працював, а не ініціативи проявляв. Адже Томенко ні за що не відповідає!”, - повідомив Майбоженко.

 

 

Провал роботи Київського штабу в першому турі він пояснив низькою явкою виборців.

“Якби явка була такою, як в 2006 році, то і результат був би вищий”, - додав Майбоженко.

 

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ