Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В штабі АТО озвучили втрати за день

Протягом дня в зоні проведення АТО загинули 2 українських бійців, шестеро отримали поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-центрі штабу АТО.

Згідно із інформацією, загалом зафіксовано 36 обстрілів.

"Сьогодні загарбники продовжили обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння, використовуючи РСЗВ БМ-21 Град, 152 та 122 міліметрову артилерію, танки. На ранок, після масованих обстрілів з "Градів" та артилерії, російсько-окупаційні війська здійснили декілька спроб атакувати захисників України, та понісши чисельні втрати, відступали", - йдеться у повідомленні.

"На Маріупольському напрямку по Красногорівці вели вогонь з танку, 122 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Богданівку. По Мар’їнці та Чермалику вогонь вели міномети різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Широкиному, Новотроїцькому, Новомихайлівці та Новогригорівці", - повідомили у прес-центрі.

Зазначається, що на Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії бойовики обстріляли Врубівку, з мінометів – Катеринівку та Попасну, а з стрілецької зброї – Кримське.

Як відомо, Тристороння контактна група закликає припинити вогонь в районі Авдіївки максимум до 5 лютого.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ