Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В столиці Португалії відкрили Культурно-інформаційний центр України

Учора, 7 липня в Лісабоні відбулося урочисте відкриття Культурно-інформаційного центру України, – повідомила прес-служба міністерства закордонних справ України.
 Виступаючи перед запрошеними на урочистості представниками урядових, культурно-наукових та громадських інституцій Португалії, а також численної української громади, Заступник Міністра закордонних справ України Костянтин Єлісєєв висловив впевненість, що новостворений осередок української культури в Європі сприятиме кращому інформуванню про історичні та культурні надбання, сьогодення, економічні, наукові та туристичні можливості України. На переконання К. Єлісєєва, започаткування роботи культурно-інформаційного центру України в Португалії є переконливим прикладом постійного піклування Української держави про забезпечення прав та інтересів своїх громадян.

Першою експозицією Центру стали твори подружжя українських художників – Валерія та Маріти Васькових, яким вдалося гармонійно поєднати взаємний вплив та постійний діалог культур двох європейських народів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ