Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В театрі імені Марії Заньковецької покажуть "Помсту"

28 січня на сцені театру ім. М. Заньковецькоїї вистава Zemsta (Помста) Александра Фредра. Наші гості - Teatr Dramatyczny im. Aleksandra Węgierki w Białymstoku.

«Сьогодні оголеність живота в театрі нікого не дивує. Режисерам, напевно, набридло ставити Фредра побожно і тому вперто виводять його з салонів та замків. Іноді до туалету, іноді до курника. Але те, що сталося з «Помстою» у білостоцькому театрі, перевищує будь-яке людське сприйняття».

Можливо, таким буде початок рецензії на нашу «Помсту». Я хочу, щоб наш Фредро відповідав букві твору, але з дуже сучасним духом. Скорочень у тексті майже не буде. Публіка, сподіваюся, гратиме в цей "наш театр" з акторами. Іноді акторові не вдасться застрибнути в панталони, тому йому доведеться доповнити кунтуш джинсами. Перуки родом з пекла «полюблятимуть»  собі залишатись в руках суперника.

Наше бажання – сформувати спільноту різних поколінь, щоб молодь та старші люди бавились одночасно. Ригористи, можливо,  поскаржаться на те, що підлітки, які вперше дивляться "Помсту", можуть  "недофредритись", але наша надія спрямована на вчителів, які молодому поколінню у школі все по літерах повкладають в голови.

Генрик Талар

Дійові особи та виконавці

Данута Бах – Cześnik Raptusiewicz
Арлета Годішевська – Papkin
Кристина Кацрович-Соколовська – Rejent Milczek
Уршуля Мазур – Klara
Єва Палінська – Dyndalski
Йоланта Скороходська – Podstolina
Патрик Олдзієвський – Wacław

менеджер – Jerzy Taborski 
режисер – Henryk Talar
сценограф – Zuzanna Talar-Sulowska
костюми – Zuzanna Talar-Sulowska i Elżbieta Wysocka
музика – Patryk Ołdziejewski
сценічний рух – Anna Wytych-Wierzgacz
асистент режисера – Krystyna Kacprowicz-Sokołowska

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ