Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В трапезній УКУ постраждалі від отруєння їли млинці з м’ясом та курячі крильця

У Сихівський відділ поліції, вчора, 27 жовтня, о 21:10 надійшло повідомлення від чергового лікаря однієї з львівських лікарень. Медик повідомив, що у відділення лікарні з симптомами інфекційного кишкового захворювання госпіталізовано восьмеро осіб, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Стан потерпілих лікарі оцінили як середньої важкості. Правоохоронці встановили, що усі госпіталізовані у той день їли млинці з м’ясом та курячі крильця.

Правоохоронці встановили, що госпіталізовані – студенти, працівники, відвідувачі учбового закладу, з яких троє дітей віком 5, 10 та 12 років, та кухар у той день харчувались в їдальні ВУЗу.

Постраждалі харчувались в трапезні Українського католицького університету

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ